Van 24 december tot en met 1 januari organiseert havenpaviljoen Wad Anderz een Winter Food Fair!
Ons terras en restaurant zijn omgetoverd tot een culinair podium in winterse sferen. Dagelijks van 11:00 tot 18:00 uur wordt U verrast met producten en gerechten van onze partners en Wad Anderz. Ook zijn er voor jong en oud diverse workshops en proeverijen georganiseerd om aan deel te nemen.
Er is van 24 december tot en met 1 januari geen à la carte. Wilt u verzekerd zijn van een tafel tijdens onze Winter Food Fair? Reserveer dan het Culinair Arrangement
U wordt ontvangen met een bruisende Cremant en heerlijke oesters. Daarna is er bij verschillende buffetten keuze uit: soepen, pasteien, garnalencocktail, borrels & bites, mosselen, stoofgerechten en patisserie met passende wijnen en speciaalbieren. kortom, voor ieder wat wils! U sluit af met koffie of thee naar keuze met eilander likeur.
De prijs voor dit arrangement bedraagt € 57,50 per persoon. Wij reserveren binnen een tafel voor een heerlijke Culinaire belevenis! Geschikt voor een uitgebreide lunch, aangeklede borrel of een feestelijk diner. Reserveer nu het Culinair Arrangement
Als klap op de vuurpijl is er dinsdag 27 december de Après Ski Party van 15.00-19.00 uur met accordeonist en zanger Daniël Metz!
Daniël Metz is muzikant én Amelander in hart en nieren. Met zijn onnavolgbare accordeonspel zet hij gegarandeerd het paviljoen op z’n kop! De toegang is vrij maar…consumptie verplicht;) Trek je ski outfit aan, zet je muts op en hop hop…naar Wad Anderz!
Tegen gereduceerd tarief kunt U gebruik maken van onze haal- en brengservice met de elektrische taxi van Us Eilaun taxi. Bereikbaar via 0519-531010
Bakkerij Donders
De Tuin naast De Branding
De Oorsprong Zuivel
Galerie Arteria
Gulpener
Hanos Groningen
Het Brouwdok
Lytje Willem
Pole Bjair
Reactief Buitensport
Schierse Hippo
Slijterij Tulner
Studio Tut
Taxi Us Eilaun
’t Peperhusjen
Van Schier
Vereniging Natuurmonumenten
Wijndepot aan Zee