Italiaans platbrood van de grill met … 8.5
Hollandse buffelmozzarella, zongedroogde tomaat, notensla en pesto
Italiaans platbrood van de grill met … 9.5
Waddenham, Hollandse buffelmozzarella, zongedroogde tomaat, notensla en pesto
Speltbol baba ganoush en gegrilde groenten (vegan) 8.5
met dukkah specerijenmix
Speltbol kaas Van Schier 8.5
Wildpluk kaas, met zeewier, duindoorn en Waddenkruiden met honing-zeekraal mosterd en notensla
Speltbol gravad lax Wad Anderz 9.5
eigen gemarineerde heilbot op Scandinavische wijze, met mierikswortelcrème, biet,
rode ui, augurk en zeekraal
Speltbol rauwe Waddenham van slagerij Menno Hoekstra 9.5
met zilte tapenade, notensla, pitten en zaden
Garnalenkroket 9.5
op brioche bun met ijsbergsla, Soltmen Waddengarnalen en cocktailsaus
Twee rundvlees kroketten van Bourgondiër 12.5
met twee sneden brood, roomboter, salade en Marne mosterd
Twee oesterzwam kroketten (vegan) 12.5
met twee sneden brood, salade en Marne mosterd
Duindoorn cheesecake 4.7 (vegan)
Ganache pure chocoladetaart 4.7
Lemon meringue tartelette 4.7
Susan’s appel-kruimeltaart 4.7 (slagroom +0.5)
Broodplankje 8.5 (vegan)
Pain de Mer – Zeeuws desembrood met huisgemaakte baba ganoush, muhammara en kimchi humus
Portie Waddenkokkels (300 gram) 14.5
gestoofd in witte wijn met knoflook, citroen en zeekraal; geserveerd met brood en rouille
Wijntip! Civitas Pecorino Lunaria, Demeter; glas 7.5
Kaasplank Van Schier 14.5
vier kazen uit het Van Schier assortiment, met compote, noten en kletzenbrood
Wijntip! Pedro Ximénez Hechizo; glas 8.5
Wad Anderz borrelplank (voor twee personen) 9.5 per persoon
een samengestelde borrelplank van de chef
Biertip! Gulpener Tapdans; tap 5.5
Naar keuze: mini loempia’s (vegan) | garnalenkroketjes | kipfingerz of kroket 9.5
geserveerd met dikke frieten, mayonaise, appelmoes, komkommer en tomaat
Pasta met tomatensaus en kaas
Boerderijs & Tiny Tony’s v.a. 2.75
handijs vanille, aardbei, peer of chocolade met Tiny Tony Chocolonely
Meloensalade 11 (optioneel vegan)
gemengde salade met meloen, asperges, Waddenham, Hollandse buffelmozzarella, hazelnoot en frambozendressing; geserveerd met broodcroutons
Wijntip! Poggio del Sole, Bianco Salento glas 6
Paddenstoelen “à la Bourguignonne” 11
gemengde paddenstoelen en oesterzwammen van de Pluktuin, gegratineerd met knoflook-dragonboter; geserveerd met brood
Wijntip! Burgàns Albariño, Martin Codax; glas 7.5
Gravad lax Wad Anderz 13
eigen gemarineerde heilbot op Scandinavische wijze, met biet, gemarineerde uitjes en mierikswortelcreme
Wijntip! Burgàns Albariño, Martin Codax; glas 7.5
Charcuterie 13
verschillende fijne vleeswaren met Amsterdamse uien relish, cornichonsen in balsamico gemarineerde zilver ui
Wijntip! Haltinger Winzer EG, Spätburgunder Haltinger Stiege; glas 7.5
Flamanas 9 (vegan)
in rietsuiker en Bourbon geflambeerde verse ananas, met kokos sorbetijs
Wijntip! Pineau des Charentes, Louis Royer; glas 7
Amarena trifle 9
trifle van chocoladecake, amarena kers, Kirsch, hazelnootroomijs en tonkabonenroom
Wijntip! Banyuls Traditionnel, Cave Abbe Rous; glas 8.5
Friandises 7
kleine zoete lekkernijen en bonbons voor bij de koffie of thee
Tip! Eilander bitter of kruidenlikeur naar keuze; glas 3.7
Kaasplank Van Schier 14.5
vier kazen uit het Van Schier assortiment, met compote, noten en kletzenbrood
Wijntip! Pedro Ximénez Hechizo; glas 7
Schier-I-miss-U 9
luchtige biscuit met Schiermoncello, mascarpone, lemoncurd, merengue en verse aardbeien
Tip! Schiermoncello, eilander limoncello met duindoorn; glas 5
Heeft u een allergie of dieetwens? Wij bespreken graag de mogelijkheden!