Piadina’s
Italiaans platbrood van de grill met … 8.50
Hollandse buffelmozzarella, zongedroogde tomaat, notensla en pesto
Italiaans platbrood van de grill met … 9.50
Waddenham, Hollandse buffelmozzarella, zongedroogde tomaat, notensla en pesto
Meergranen speltbol met… 8.50
Gepofte knolselderij en oesterzwammen van de Pluktuin
Meergranen speltbol met…
Ras el Hanout humus en dukkah specerijenmix
Mild belegen kaas Van Schier 8.50
Wildpluk kaas met Waddenkruiden, duindoorn en zeegroenten, met honing-zeekraalmosterd,
notensla, pitten en zaden
Gerookte makreelsalade 9.50
met paprika, kappertjes, rode ui, augurk en zeekraal
Gerookte runder rib-eye van slagerij Menno Hoekstra 9.50
met zilte tapenade, notensla, pitten en zaden
Garnalenkroket 9.50
Amelander Wad’n garnalenkroket op brioche brood met ijsbergsla en cocktailsaus
Twee Amelander Wad’n kroketten; rundvlees of oesterzwam 12.50
met Donders meergranen brood, roomboter, salade en Marne mosterd
Carrotcake 4.50
Ganache pure chocoladetaart 4.50
Lemon meringue tartelette 4.50
Susan’s appel-kruimeltaart 4.50 (slagroom +0.50) Veganistisch gerecht
Broodplankje (optioneel) 8.50
Pain de Mer – Zeeuws desembrood met saffraan-sinaasappel-, ansjovis- en zeewierboter
Oesters (3 stuks) 11 met verschillende toppings: Ponzu Yuzu, rode wijn-sjalot en gember-wakame-wasabi
Wijntip! Prosecco Decordi BIO; Picollo 8.50
Portie Waddenkokkels (300 gram) 14.50
gestoofd in witte wijn met knoflook en zeekraal; geserveerd met briochetoast en rouille
Wijntip! Picpoul de Pinet, Domaines Félines; glas 5.75
Garnalencocktail Wad Anderz met Oosterse twist 14.50
Soltmen Waddengarnalen, Romeinse sla, wakame, radijs, ingelegde gember, sesam, rettich en
wasabi-mayonaise; geserveerd met briochetoast
Wijntip! Salento bianco, Poggio del Sole; glas 5.75
Kaasplank Van Schier 14.50
vier kazen uit het Van Schier assortiment, met compote, noten en kletzenbrood
Wijntip! Pedro Ximénez Hechizo; glas 7.00
Wad Anderz borrelplank 17.50
een samengestelde borrelplank van de chef voor twee personen
Biertip! Gulpener, Oertarwe Blond Bio; tap 5.00
Kindergerechten 9.50
Naar keuze: mini loempia’s | garnalenkroketjes | kipfingerz of Wad’n kroket
geserveerd met dikke frieten, mayonaise, appelmoes, komkommer en tomaat
Pasta met tomatensaus en kaas
Boerderijs & Tiny Tony’s v.a. 2.75
handijs vanille, aardbei, peer of chocolade met Tiny Tony Chocolonely
Zeewiersalade met gemarineerde paddenstoelen 11
gemengde salade met wakame, sojabonen, sesam, shii-take en oesterzwammen van de Pluktuin met
gember-sojadressing
Garnalencocktail Wad Anderz met Oosterse twist 14.50
Soltmen Waddengarnalen, Romeinse sla, wakame, radijs, ingelegde gember, sesam, rettich en
wasabi-mayonaise; geserveerd met briochetoast
Wijntip! Salento bianco, Poggio del Sole; glas 5.75
Tataki van Fries weiderund 13.50
met wasabi-mayonaise, zoetzure tomaat, radijs en lente-ui
Wijntip! Schlumberger Pinot Gris, Alsace; glas 6.75
Veganistisch gerecht
Heeft u een allergie of dieetwens? Wij bespreken graag de mogelijkheden!
Schier-I-miss-U 9.00
luchtige biscuit met Schiermoncello, mascarpone, lemoncurd, meringue en verse aardbeien
Tip! Schiermoncello, eilander limoncello met duindoorn; glas 5.00
Zomerfruit met sabayon 9.00
fruit van het seizoen met een luchtige, koude sabayon van room en Marsala 9.00
Wijntip! Muscat de Rivesaltes; glas 7.00
Sorbet Wad Anderz (optioneel) 9.00
drie verschillende smaken vruchtensorbetijs met vers fruit uit het seizoen en slagroom
Wijntip! Tokaj-Hétszõlõ Late Harvest; glas 7.00
Pure chocoladetaart 9.00
met frambozen, witte chocolademousse en kletskop
Wijntip! Banyuls Traditionnel, Cave Abbe Rous; glas 7.00
Kaasplank Van Schier 14.50
vier kazen uit het Van Schier assortiment, met compote, noten en kletzenbrood
Wijntip! Pedro Ximénez Hechizo; glas 7.0