Nieuws


Après Ski Party


Na het daverende succes van vorig jaar is er op donderdag 28 december 2023 weer de Après Ski Party met Amelander rasmuzikant Daniël Metz. Aanvang 15.30 uur.

Vanwege de verwachte drukte en om de sfeer, veiligheid en gezelligheid te kunnen blijven garanderen is er een maximum van 180 kaarten beschikbaar.

Daniël zet gegarandeerd het paviljoen wéér op z’n kop. Dus…Zet je muts op, trek je handschoenen aan en hop hop…naar Wad Anderz!

Wil je er bij zijn? Koop hier een kaartje


Jellyfish at Sea – 30 & 31 december

Een speciale 10 jarig jubileum editie voor Jellyfish; Jellyfish at Sea! Met warme, winterse klanken van een uniek muzikaal collectief waarbinnen zangtalenten van allerlei leeftijden, uit diverse genres samenwerken.

Op zaterdag 30 december een dinerconcert met een feestelijk 3 gangen menu van de Chef. Aanvang 18.00 uur. Reserveer een tafel

Een sfeervolle en gezellige jaarafsluiting op zondag 31 december. Aanvang 15.30 uur. Koop hier een kaartje

jellyfishonair.com

Jellyfish Lunchconcerten – zondag 6 & 13 augustus


Zondag 6 en 13 augustus kun je tijdens de lunch bij Wad Anderz genieten van Jellyfish On Air. Laat je verrassen door artiesten uit allerlei genres, van alle leeftijden. Óók aan de Wadkant voelt Jellyfish zich als een ‘Fish in het water’, maar ze spelen wel binnen;)

Binnen zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je genieten van deze unieke muzikale belevenis en verzekerd zijn van een tafel?
Reserveer hier

*Aanvang 13.00 uur. Geschikt voor alle leeftijden. Meer info over Jellyfish

jellyfishonair.com


Dag van het Wad 2023

Ontbijt op de dijk (Bank van Banck)


Hoera! De Waddenzee is jarig en dat vieren we met een heerlijk Waddenontbijt op de dijk. Tijdens de maaltijd is het genieten van het mooiste uitzicht van Nederland: de kwelder in bloei en Werelderfgoed Waddenzee binnen handbereik.

Reserveer hier je ontbijt op dijk


Dertien jaar geleden werd de Waddenzee uitgeroepen tot Werelderfgoed. Elk jaar wordt dat op de laatste dag van juni gevierd tijdens de Dag van het Wad. De UNESCO-status is een erkenning voor het gebied. Het waddengebied wordt gezien als ‘onvervangbaar en uniek voor de wereld’. Zo bijzonder, dat het behouden moet blijven voor de toekomst. UNESCO is de organisatie voor onderwijs, cultuur en wetenschap van de Verenigde Naties (VN).

Na het ontbijt kun je met onze speciale Werelderfgoedgids meewandelen over de kwelder. We staan stil bij hoe bijzonder dit gebied is, laten je kennismaken met de Waddenzee en brengen de kwetsbaarheid onder de aandacht. Bovenal vieren we de schoonheid van de Wadden, waarmee dit gebied als énige natuurgebied in Nederland de bijzondere status van Werelderfgoed heeft gekregen en bovendien is uitgeroepen tot Mooiste natuurgebied van Nederland.