Nieuws


Jellyfish Lunchconcerten – zondag 6 & 13 augustus


Zondag 6 en 13 augustus kun je tijdens de lunch bij Wad Anderz genieten van Jellyfish On Air. Laat je verrassen door artiesten uit allerlei genres, van alle leeftijden. Óók aan de Wadkant voelt Jellyfish zich als een ‘Fish in het water’, maar ze spelen wel binnen;)

Binnen zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je genieten van deze unieke muzikale belevenis en verzekerd zijn van een tafel?
Reserveer hier

*Aanvang 13.00 uur. Geschikt voor alle leeftijden. Meer info over Jellyfish

jellyfishonair.com


Dag van het Wad 2023

Ontbijt op de dijk (Bank van Banck)


Hoera! De Waddenzee is jarig en dat vieren we met een heerlijk Waddenontbijt op de dijk. Tijdens de maaltijd is het genieten van het mooiste uitzicht van Nederland: de kwelder in bloei en Werelderfgoed Waddenzee binnen handbereik.

Reserveer hier je ontbijt op dijk


Dertien jaar geleden werd de Waddenzee uitgeroepen tot Werelderfgoed. Elk jaar wordt dat op de laatste dag van juni gevierd tijdens de Dag van het Wad. De UNESCO-status is een erkenning voor het gebied. Het waddengebied wordt gezien als ‘onvervangbaar en uniek voor de wereld’. Zo bijzonder, dat het behouden moet blijven voor de toekomst. UNESCO is de organisatie voor onderwijs, cultuur en wetenschap van de Verenigde Naties (VN).

Na het ontbijt kun je met onze speciale Werelderfgoedgids meewandelen over de kwelder. We staan stil bij hoe bijzonder dit gebied is, laten je kennismaken met de Waddenzee en brengen de kwetsbaarheid onder de aandacht. Bovenal vieren we de schoonheid van de Wadden, waarmee dit gebied als énige natuurgebied in Nederland de bijzondere status van Werelderfgoed heeft gekregen en bovendien is uitgeroepen tot Mooiste natuurgebied van Nederland.


Onze partners:

Visit Wadden
Bakkerij Donders
De Tuin naast De Branding
Zuivelcoöperatie Van Schier
Vereniging Natuurmonumenten
De Oorsprong Zuivel