Diner

Voorgerechten

Franse uiensoep
Klassieke Franse uiensoep met Calvados, spek en Gruyère kaasstengel
€8,50

Toast champignon
Kastanjechampignons en Schiermonnikoger oesterzwammen op toast
met knoflook en Gruyère kaas
€9,50

Garnalencocktail Wad anderz met Oosterse twist
Waddengarnalen van “Solt”, Romeinse sla, wakame, radijs, ingelegde gember, rettich, wasabi-mayonaise. Geserveerd met toast
€13,50

Bisque van Waddengarnalen
Gebonden schaaldierensoep met kokkels, zeekraal, crème fraîche, briochebrood en rouille
€14,50


Hoofdgerecht

Paddenstoelenrisotto
Romige risotto met een mix van paddenstoelen en oesterzwammen van de Pluktuin met Parmezaanse kaas en kaaskrokant
€19,00

Vispastei
Pastei gevuld met stoof van Noordzeevis en Waddengarnalen in een saffraan-witte wijnsaus, puree van aardappel en knolselderij met seizoensgroenten en salade
€21,00

Rundersukade
Zacht gegaarde sukade van Frieslander rund, met Hete bliksem, seizoensgroenten, schorsenerenchips en een eigen jus
€23,50

Kaasfondue Vacherin Mont d`or [voor twee personen]
Franse winterkaas uit de oven met knoflook en rozemarijn. Geserveerd met verschillende groenten, brood en salade [45 min bereidingstijd]
€45,00


Nagerechten

Pecan pralinetaart, met sinaasappelroom en vanille-ijs
€9.00

Crème brûlée van Donders suikerbrood met bloedsinaasappel sorbetijs en kletskop
€9.00

Sticky date met caramel, gebrande sinaasappel en vanille-ijs
€9.00

Kaasplank met vier kazen, compote, noten en kletzenbrood
€9.00