Speltbol met gepofte knolselderij en oesterzwammen van de Pluktuin (vegan) 8.50
met Ras el Hanout humus en dukkah specerijenmix
Speltbol met mild belegen kaas Van Schier 8.50
Wildpluk kaas met Waddenkruiden, duindoorn en zeegroenten, met honing-zeekraalmosterd,
notensla, pitten en zaden
Speltbol met gerookte makreelsalade 9.50
met paprika, kappertjes, rode ui, augurk en zeekraal
Speltbol met gerookte runder rib-eye van slagerij Menno Hoekstra 9.50
met zilte tapenade, notensla, pitten en zaden
Garnalenkroket 9.50
op brioche brood met ijsbergsla en cocktailsaus
Twee kroketten; rundvlees of oesterzwam (vegan) 12.50
met Donders meergranen brood, roomboter, salade en Marne mosterd
Vacherin Mont d’Or 47,50 (per twee personen en 30 min. bereidingstijd)
Franse winterkaas uit Jura, bereid in de oven met witte wijn, knoflook en rozemarijn; geserveerd met diverse dips, brood en salade
Wijntip! Fiori, Feteascã Neagra-Syrah, Radacini Moldavie; glas 5.75 fles 32.50
Duindoorn cheesecake 4.50 (vegan)
Susan’s appel-kruimeltaart 4.50 (slagroom +0.50)
Broodplankje 8.50 (optioneel vegan)
Pain de Mer – Zeeuws desembrood met saffraan-sinaasappel-, ansjovis- en zeewierboter
Kaasplank Van Schier 14.50
vier kazen uit het Van Schier assortiment, met compote, noten en kletzenbrood
Wijntip! Pedro Ximénez Hechizo; glas 7.00
Wad Anderz borrelplank (voor twee personen) 9.50 per persoon
een samengestelde borrelplank van de chef
Biertip! Gulpener Bockbier; tap 5.25
Naar keuze: mini loempia’s (vegan) | garnalenkroketjes | kipfingerz of kroket
geserveerd met dikke frieten, mayonaise, appelmoes, komkommer en tomaat
Pasta met tomatensaus en kaas
Boerderijs & Tiny Tony’s v.a. 2.75
handijs vanille, aardbei, peer of chocolade met Tiny Tony Chocolonely
Tartaar 11.00 (vegan)
van rode biet en oesterzwammen van de Pluktuin, met appel, kappertjes en groene kruidenolie;
geserveerd met papadum
Wijntip! Pinot Gris Alsace, Schlumberger; glas 6.50
Garnalencocktail Wad Anderz met Oosterse twist 14.50
Soltmen Waddengarnalen, Romeinse sla, wakame, radijs, ingelegde gember, sesam,rettich en wasabi-mayonaise; geserveerd met briochetoast
Wijntip! Salento bianco, Poggio del Sole; glas 5.75
Gevogelte paté 13.00
huisgemaakt, met vijgen, Cumberlandsaus en brioche toast
Wijntip! Haltinger Winzer EG, Spätburgunder Haltinger Stiege; glas 5.75
Flamanas 9.00 (vegan)
in rietsuiker en Bourbon geflambeerde verse ananas, met kokos sorbetijs 9.00
Wijntip! Pineau des Charentes, Louis Royer; glas 7.00
Kaasplank Van Schier 14.50
vier kazen uit het Van Schier assortiment, met compote, noten en kletzenbrood
Wijntip! Pedro Ximénez Hechizo; glas 7.00
Trifle 9.00
van chocolade en amarenakersen met tonkabonenroom en maple walnutijs
Wijntip! Banyuls Traditionnel, Cave Abbe Rous; glas 7.00
Friandises 7.50
kleine zoete lekkernijen en bonbons voor bij de koffie of thee
Tip! Kobbeslokje of Kallemooi, eilander kruidenlikeur van Slijterij Tulner; glas 3.50
Heeft u een allergie of dieetwens? Wij bespreken graag de mogelijkheden!